Art Attack Logo

GLÆD DIG

 

Hvis der findes et marked for forventninger, må det være det marked Art Attack befinder sig i.

 

Siden slut 90’erne har vi hjulpet med at skabe opmærksomhed om begivenheder, som ligger ude i fremtiden. Begivenheder, som ingen med sikkerhed, ved hvordan bliver, men fælles for dem alle er, at når man ved at de kommer til at finde sted, så kan man begynde at glæde sig.

 

De redskaber vi bruger, kender du fra reklame- og pr- bureauer, men det der gør os specielle er, at vi beskæftiger os med begivenheder og scenekunst. Derfor ved vi en hulens masse om, hvordan man skaber de bedste relationer mellem dem der skaber begivenheder, dem der leder efter begivenheder, dem der nyder begivenheder og ikke mindst anmeldere og alle de, der skriver om begivenheder.

 

Det er derfor en god idé at kontakte os, hvis du har brug for at glæde dig. Enten til en forestilling eller en begivenhed, som du er ved at tage initiativ til, eller hvis du har brug for inspiration til en god oplevelse for kunder eller medarbejdere, som forventer noget specielt.

 

Art Attack – fordi forventning er starten på den gode oplevelse

 

 

 • Hvis du beskriver oplevelsen

  Vi samarbejder med mange scenekunstneriske producenter og kan derfor hjælpe dig, hvis du mangler materiale om forestillinger, inspiration til interview, eller baggrundsoplysninger og fakta, der kan understøtte dit arbejde.

 • Hvis du skaber oplevelsen

  Hvis du skaber scenekunstneriske produktioner, kan vi hjælpe dig med at skabe relationer til kolleger du endnu ikke kender, men som kunne være interessante samarbejdspartnere.

  Vi kan hjælpe dig med at planlægge din markedsføring, så du får mest mulig ud af det budget du har til rådighed.

  Vi kan hjælpe med din kontakt til pressen og medierne, hvad enten det er de offentlige eller de sociale.

  Endelig bistår vi også gerne med de mange praktiske og administrative opgaver, som opstår i et produktionsforløb.

  •  Udarbejdelse af kommunikations- og / eller mediestrategi

  •  Generel håndtering af medier

  •  Opsøgende mediekontakt

  •  Udarbejdelse og udsendelse af pressemateriale

  •  Udarbejdelse og udsendelse af presseinvitationer

  •  Koordinering af pressemøder, presse-ture, interviews, premierer, releases mm.

  •  Medierådgivning

  •  Udarbejdelse af pressedokumentation /PRESSKIT

   

  Hvis det ønskes kan Art Attack til gallapremierer og forpremierer, koordinere og håndtere pressen og bistå filmselskabet, teatret mv. i planlægningen, herunder udarbejdelse af gæstelister og udsendelse af invitationer. Desuden kan vi registrere tilmeldinger og stå for seating i salen, hvis du ønsker det.

   

 • Hvis du nyder oplevelsen

  Vi sørger for gode tilbud til mange forskellige konstellationer af publikum.

   

  Vi hjælper personaleforeninger og kundeklubber med særtilbud på forpremierer og vi promoverer eksisterende rabatordninger overfor relevante kundegrupper.

   

  Hvis din virksomhed har brug for kunstnerisk inspiration eller personer fra kunstens verden til at sætte kulør på en begivenhed, er Art Attack et naturligt sted at starte.

   

  Kontakt os hvis du formidler jævnlige oplevelser for flere, så sørger vi får at I ikke går glip af de gode tilbud, som vi får mulighed for at formidle.

   

 • Hvis du leder efter oplevelsen

  Har du brug for en bestemt person – skuespiller, instruktør, scenograf, musiker til lige præcist dit arrangement så kan vi hjælpe med forslag og formidle en kontakt.

   

  Har du brug for at afholde et arrangement i inspirerende omgivelser, et anderledes og skønt sted, så finder vi det.

   

  Har du brug for PR og presse i forbindelse med dit arrangement? Få hjælp til at koordinere og afvikle.

   

  Vi samarbejder med mange scenekunstneriske producenter og kan derfor hjælpe dig, hvis du mangler materiale om forestillinger, inspiration til interview, eller baggrundsoplysninger og fakta, der kan understøtte dit arbejde.

   

Copyright Art Attack ApS 2019 CVR: 31253683