Art Attack Logo

Dyrene i Hakkebakkeskoven

 

 

Vi er stolte over igen at kunne præsentere den skønne familieforestilling DYRENE I HAKKEBAKKESKOVEN.

 

Sidste år måtte vi desværre melde udsolgt i slutningen af spilleperioden og dermed skuffe mange familier. I år har vi valgt fra starten at sætte yderlige billetter i salg i Viften i Rødovre.

 

Dermed håber vi, at kunne byde endnu flere glade publikummer velkommen. For intet har forandret sig - det er stadig muligt at tage ungerne i hånden og se eller gense Thorbjørn Egner klassiker og høre og se fortællingen om den slemme Mikkel Ræv, den søde Morten Skovmus, den rare Bamsefar og alle de andre dyr i den fantasifulde skov.  Syng med på alle de kendte sange: ”Når en peberkage bager...” ”Den som spiser gulerødder…” ”Hip Hurra for Bamsefar…” - og mange flere…

Der er ingen helte og skurke, men masser af fantasi, leg, sange, tolerance, retfærdighed og ikke mindst sympati og medmenneskelighed.

 

”Det har lige fra ideen opstod været min intention, at skabe en forestilling som skulle være en hyldest til Egners skønne og dejligt naive univers. Altså; ikke et forsøg på at gøre op med den klassiske fortælling, men derimod et ydmygt forsøg på at bakke loyalt op omkring denne forestilling på en finurlig, knivskarp, nutidig, kunstnerisk og tegneserieagtig måde ” - siger Pelle Koppel, teaterleder og instruktør på forestillingen.

 

Repremiere d. 20. august på TEATER V, Valby. Forestillingen spiller frem til 7. september

Ons – fre. kl. 17, lør - søn kl. 13 & 16. Formiddagsforestillinger kl. 11.15 d. 26+27. aug. Samt 2+3. sep.

 

Derudover laves der ekstraforestillinger i Viften i Rødovre den 26. – 28. september

 

Medvirkende:

Brian Hjulmann, Rolf Hansen, Rune Antonio Bro, Margit Watt-Boolsen og Linda Elvira mf.l.Manuskript og sange: Thorbjørn Egner Oversættelse: Halfdan Rasmussen Instruktion & bearbejdelse: Pelle Koppel Scenografi: Johan Kølkjær, efter Thorbjørn Egner Musikalsk arrangør: Marcus Hjelmborg

 

Pressen skrev:

       - ”Forfriskende moderne familieteater” JP - ” Teater V kører med klatten” - Information

    Gregersdh.dk -     Byenkalder.dk -     Børneteateravisen

”Flot forestilling, som både er morsom og hyggelig” -    Kulturkongen.dk

 

Lena Hedegaard, presseansvarlig,

Teater V, mobil: 20 33 75 07 – email: lena@teater-v.dk

Billetbestilling;

70 20 20 96 eller

via

www.teaterbilletter.dk - Læs mere på www.teater-v.dk

 

 

 

Copyright Art Attack ApS 2019 CVR: 31253683